2015. május 26., kedd

Léleksimogatás a gyermekágyas időszakra, és későbbre



1. Először is, világra hoztál egy gyermeket (ha ikreket, akkor duplán, vagy triplán) egy hősNŐ vagy!

2. Ezt egyetlen férfi sem tudja utánad csinálni!!! :)

3. Aggódsz, hogy mi lesz a testeddel, lesz-e ugyanolyan, mint azelőtt? - Pontosan ugyanolyan nem biztos, de abban biztosan egyetértünk, hogy ha rápillantasz a melletted szuszogó kis életre, akkor Te is azt mondod, Érte megérte ez a változás!

4. Túl soványnak/kövérnek érzed magad? - Egy kis idő, és újra felveheted az edzőcipőt, és formába rázhatod magad! Türelem!

5. Semmihez sincs kedved? - Nem is kell! Csináld azt, ami jól esik! Vagy aludj, vagy nézz meg egy jó filmet! Az elkövetkezendő időszakban akkora szabadságod lesz, mint még soha máskor, hogy azt csináld, amit szeretnél. Találd meg a módját, hogyan alakítsd afelé a megváltozott életedet, hogy a legjobban érezzétek magatokat!
6. Nem hagy aludni? - Még mindig jobb, hogy otthon alszik, mint majd kamasz korában, amikor el sem mondja, kinél aludt!

7. Kimerült vagy? - Fogadjunk, holnap 9-ig hagy aludni! Ha holnap nem, akkor holnapután! ;)

8. Mindent elfelejtesz? - Most senki nem várja Tőled, hogy egyenleteket vezess le, vagy mély-filozófiai kérdésekről vitázz! A gyermek 1 éves kora körülre úgyis visszajön az "eszed"! :)

9. Zavar, hogy még dél van és még pizsamában vagy? - Akkor a következő 20 percben, amíg a baba alszik, vegyél egy jó fürdőt, sminkelj, és öltözz ki szépen - magadnak! Ugye, milyen szép vagy?
10. Mindenen aggódsz, hogy mi lesz, ha egy pillanatra nem nézel oda és baja esik? - Nem, nem  lesz semmi baja! Egészen biztos!!!

11. Úgy érzed, senki nem törődik Veled? - De igen! Kérdezd meg bármelyik barátnődet, akinek gyereke van! Biztosan érdeklődve meghallgatja a szüléstörténetedet!!! ;)

12. Éjszaka felriadsz megnézni, hogy megvan-e még? - Hát persze! Ott alszik melletted/a kiságyában/ahová letetted, betakargattad, megpusziltad! Sőt, az anyai ösztönödnek köszönhetően ezer falon át is meghallanád a legapróbb nyösszentését is!

13. Sokat sírsz? - Semmi baj, sírj csak nyugodtan! A hormonok dolgoznak, szépen lassan csillapodni fognak!

14. Ha úgy érzed, nem bírod egyedül, nyugodtan kérj meg valakit, akiben a legjobban megbízol, hogy segítsen!

Ha Te boldog vagy, a baba is boldog lesz!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése